Ouderlijk huis verkopen na overlijden

Wilt u uw ouderlijk huis verkopen na het overlijden van uw ouder(s)? Bij Wij Kopen Huizen kunnen wij het huis van u overkopen voor een mooie prijs. Het erven van een huis is niet altijd een leuk gegeven. Als het een ouder huis is, moet u hier nog veel geld in steken om dit bewoonbaar en rendabel te maken. Als u het huis probeert te verkopen, zal u meestal ook geen mooie verkoopprijs krijgen omdat dit huis vaak verouderd is. Wij komen graag bij u om het huis voor een goede prijs over te kopen.

Huis verkopen bij erfenis

Een erfenis van een verouderd huis kan je op termijn veel geld kosten. U moet allerlei vaste kosten betalen die u voor de erfenis niet had. Dit kan na een tijd stevig oplopen waardoor het huis eerder een last wordt. Wij kunnen deze last van uw schouders nemen. We kijken niet naar de huidige staat van het huis maar naar het potentieel dat dit huis te bieden heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij meteen inschatten wat de waarde van uw huis is.

Contacteer ons

Heeft u uw ouderlijk huis geërfd na het overlijden van uw ouder(s) en wilt u het verkopen voor een mooie prijs? Heeft u een huis geërfd en wilt u dit verkopen aan een mooie prijs? Contacteer ons voor een afspraak! Indien u tevreden bent met de prijsinschatting en ons bod zullen wij de verkoop volledig afhandelen. Lees meer over onze werkwijze.

Uit de hand te koop

Verkoop slim en bel of WhatsApp ons!

+32 489/36.20.97

Stuur een bericht

Zin in een zorgeloze verkoop? Stuur een bericht naar +32 489/36.20.97 of bel ons vandaag nog!