Huis snel verkopen uit de hand

Wilt u uw huis snel uit de hand verkopen? Dan bent u bij Wij Kopen Huizen aan het juiste adres. Bij het verkopen van uw huis komt veel kijken, maar door uw huis uit de hand te verkopen aan Wij open Huizen gaat alles veel gemakkelijker. Wij handelen de verkoop volledig af en leveren u een service van A tot Z.

Verkoop slim en bel of WhatsApp ons!

+32 489/36.20.97 

Stuur een bericht

  Onze werkwijze

  U kunt ons simpel een berichtje sturen via WhatsApp of e-mail met foto’s van uw huis. Vervolgens zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor het bezichtigen van uw huis. Tijdens het bezoek maken wij een prijsinschatting en doen wij u een bod. Als u het bod accepteert, krijgt u meteen een voorschot tot wel € 25.000!

   

  Beslist u uw huis uit de hand aan ons te verkopen dan gaan wij aan de slag met het regelen van al het papierwerk. Indien u verhuist naar een nieuwe woning kunnen wij voor u de verhuizing regelen. Of wilt u uw huis verkopen en het dan terug huren? De mogelijkheden zijn bespreekbaar met ons. Meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan onze werkwijze pagina. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via +32 489/36.20.97.

  Huis laten schatten

  Meer dan 10 jaar ervaring

  Wij Kopen Huizen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bepalen waar in de markt uw huis staat en kunnen wij u een correcte prijsinschatting geven. Daarnaast kunnen wij door onze ervaring door een vol, leeg of rommelig huis heen kijken. Dus twijfelt u of het mogelijk is om een prijsinschatting te krijgen? Stuur ons enkele foto’s van uw huis en wij zeggen of het mogelijk is. Nog niet overtuigd? Lees dan enkele getuigenissen van tevreden klanten.

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie over het snel uit de hand van uw huis of heeft u vragen? Bekijk dan eens onze veel gestelde vragen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via +32 489/36.20.97 of via het contactformulier.

  Zin in een zorgeloze verkoop? Stuur een bericht naar +32 489/36.20.97 of bel ons vandaag nog!