Wie zijn we?

Wij Kopen Huizen is een professioneel bedrijf dat huizen aankoopt, renoveert en terug verkoopt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en accuraat een juiste prijsinschatting van de waarde van uw woning geven. Doordat we dit zo snel kunnen doen, kan alles ook veel vlotter verlopen.

Wij zorgen ook voor een service van A tot Z. Wij helpen u met al het nodige papierwerk en de juiste documenten. Ook de notaris regelen wij zodat u zich nergens druk in moet maken. Dankzij onze uitstekende service onderscheiden wij ons van alle andere bedrijven.

Verkoop slim en bel of WhatsApp ons!

0489/36.20.97 

Stuur een bericht

  Wij zijn geen makelaars!

  Wij Kopen Huizen is niet hetzelfde als een makelaar. Bij ons geeft u geen commissie af voor het verkopen. Wij kopen uw huis op en geven u meteen een voorschot tot € 25.000. Hierdoor heeft u snel het geld in uw handen.

  U kan ook steeds op onze discretie rekenen. Is uw woning niet tip-top in orde of is niet alles piekfijn opgeruimd? Geen probleem, wij kijken enkel naar de constructie van het huis. Dankzij ons professioneel oog besteden wij hier geen aandacht aan.

  De voordelen op een rij:

  • Discreet
  • Tot € 25.000 voorschot
  • Geen potentiële kopers die de deur platlopen
  • U krijgt de volledige verkoopprijs
  • Wij zorgen voor alle attesten

  10 jaar ervaring, vastgoedexperts in aankoop

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van vastgoed. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat al onze prijsinschattingen conform de markt zijn. Wij zorgen er ook steeds voor dat al het nodige papierwerk beschikbaar is en dat alles tot in de puntjes geregeld wordt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij de verkoop van uw huis.

  Mocht u toch nog vragen hebben bij onze aanpak, bekijk dan onze veelgestelde vragen, contacteer ons via het contactformulier of stuur ons de gegevens van uw huis door via WhatsApp. Vergeet niet om ook enkele foto’s toe te voegen zodat we een correcte prijsinschatting van de waarde van uw huis kunnen doen. Hieropvolgend zal u ook meteen een bod toegestuurd krijgen.

  Wij kopen niet enkel huizen. Wij kopen ook appartementen, bouwgronden, opbrengsteigendommen, magazijnen, winkelpanden… . U kan ons contacteren voor alle soorten vastgoed.

  Zin in een zorgeloze verkoop? Stuur een bericht naar 0489/36.20.97 of bel ons vandaag nog!