Heeft u vragen?

Heeft u nog bijkomende vragen bij het verkopen van uw huis of bij het aanvragen van een prijsinschatting? Bekijk onze veelgestelde vragen of contacteer ons via het contactformulier.

Verkoop slim en bel of WhatsApp ons!

0489/36.20.97 

Stuur een bericht

  Hoe snel kunnen jullie komen kijken?

  Vanaf dat u ons heeft gecontacteerd via WhatsApp gaan wij aan de slag. We maken een afspraak en komen langs om het pand te bekijken. We maken meteen een prijsinschatting en doen u een bod.

  Mijn huis is in een mindere staat en moet gerenoveerd worden

  Bezit u over een huis met werk aan? Geen probleem, wij kopen uw huis zoals het is en staan zelf in voor alle herstellingen. Ook de attesten nemen we voor onze rekening. Jawel, een huis verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

  Ik heb nog niet alle benodigde documenten voor de verkoop van mijn huis. Wat moet ik doen?

  Geen probleem, wij regelen alles van A tot Z. We helpen u met het bekomen van de nodige documenten, regelen alles met de notaris en helpen u bij uw verhuis. U kan er zeker van zijn dat we er alles aan zullen doen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bij de verkoop van uw huis.

  Werkt u samen met een makelaar?

  Wij werken niet samen met een makelaar. Wij willen het verkopen van uw huis zo gemakkelijk en snel mogelijk laten verlopen. Hierdoor regelen wij alles zelf en moet u geen commissie betalen. Dit wilt dus zeggen dat u de volledige waarde van uw huis in uw handen krijgt.

  Moet ik meteen mijn huis verlaten na de verkoop?

  Dit is iets dat we allemaal samen bespreken. Als u eerst nog tijd wilt om bepaalde dingen te regelen, zorgen wij ervoor dat u nog in het huis kan blijven tot dit in orde is. Wij doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  Waar houden jullie rekening mee bij het geven van een prijsinschatting?

  Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis weten we waar we op moeten letten bij het schatten van een prijs. We weten hierdoor ook perfect waar in de markt uw huis gepositioneerd is en geven u een correct bod. Als u toch niet akkoord zou zijn met ons bod, kunnen we dit ook steeds bespreken zodat iedereen tevreden is.

  Waar kopen jullie huizen?

  Wij kopen huizen in heel België. Of u in een dorp of stad woont, wij staan open voor allerhande soorten huizen in allerhande regio’s. Mocht u toch vragen hebben, kan u ons steeds contacteren via WhatsApp of het contactformulier.

  Mijn huis is niet 100% in orde. Is dit een probleem voor de aankoop?

  Wij kopen alle soorten huizen. Maak een afspraak met ons zodat wij uw huis kunnen komen bekijken en een correcte prijsinschatting kunnen maken.

  Kan ik mijn huis verkopen en terug huren van jullie?

  Dit kunnen we bespreken. Als u uw huis verkoopt aan ons en dit dan terug huurt, vallen er veel vaste kosten weg. Wij zorgen er dan voor dat u uw huis aan een goede prijs terug kan huren van ons zodat u per maand minder vaste kosten heeft.

  Door de jaren heb ik veel onnodige spullen verzamelt waardoor mijn huis heel rommelig is, wat moet ik nu doen?

  Wij Kopen Huizen is discreet. Wij kijken niet naar wat er allemaal in uw huis staat maar naar de constructie en het potentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij dit perfect inschatten. Indien wij het pand kopen, zorgen wij er ook voor dat het huis kosteloos wordt leeggehaald.

  Kopen jullie enkel huizen?

  Wij kopen alle verschillende soorten vastgoed. Dit wilt zeggen dat we ook appartementen, bouwgronden, winkelpanden, opbrengsteigendommen, magazijnen… kopen. Alles is bespreekbaar.

  Mijn huis voldoet niet aan de huurnormen van 2020

  Dit is geen probleem voor Wij Kopen Huizen. We bekijken de staat van het pand en zien meteen wat voor investering er nodig is om dit conform te maken. Wij doen een berekend bod zodat u zich geen zorgen meer moet maken in deze investering en nemen dit van u over.

  Zin in een zorgeloze verkoop? Stuur een bericht naar 0489/36.20.97 of bel ons vandaag nog!