Huis verkopen zonder makelaar

U kunt uw huis gemakkelijk en snel zonder makelaar verkopen! Als u uw huis te koop wilt zetten, denkt u meteen aan een makelaar. Zij kunnen voor u alles regelen en naar potentiële kopers zoeken. Bij alle diensten die zij aanbieden, hoort ook een kostenplaatje. Als u met een vastgoedmakelaar samenwerkt, zal u niet de volledige verkoopprijs van uw woning zelf in ontvangst kunnen nemen. U moet hen ook nog een deel betalen voor hun bewezen diensten. In dit blogbericht kunt u enkele redenen vinden om uw woning te verkopen zonder makelaar en waarom dit volgens ons beter is.

Voordelen

Geen commissie betalen

U gaat ervan uit dat als u uw woning verkoopt, je de volledige verkoopprijs in ontvangst zal kunnen nemen. Als u zelf uw huis verkoopt, is dit het geval. Bij een makelaar niet. U betaalt gemiddeld 3% tot 4% van de verkoopprijs aan ereloon. Dit wilt dus zeggen dat als u een woning verkoopt voor € 300.000, u gemiddeld € 10.000 moet afgeven.

Discretie

Als u met een makelaar verkoopt, zal deze veel foto’s komen nemen zodat het huis online kan gezet worden. Het is dan noodzakelijk dat de woning netjes is. Bij ons is dit niet het geval. Wij komen langs en kijken naar de structuur van het gebouw. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij hier door kijken en zien we de mogelijkheden van het gebouw. Als uw woning niet kraaknet is, is dit geen probleem voor ons. Dit is nog één van de grote voordelen van verkopen zonder makelaar.

Uw deur wordt niet platgelopen

Een makelaar moet bezichtigingen doen met potentiële kopers. Zij komen het huis bekijken of dit iets voor hen kan zijn. Dit kan meerdere keren per dag zijn. Hierdoor moet u er voor zorgen dat u huis steeds netjes in orde is omdat er bezoekers langskomen. Hierdoor heeft u ook geen rust.

Als u uw huis aan Wij Kopen Huizen verkoopt, is dit allemaal niet nodig. U kan ons contacteren door een bericht via WhatsApp te sturen of ons op te bellen. We maken een afspraak en komen 1 keer langs. Bij dit bezoek maken we meteen een prijsinschatting en doen we een eerste bod. Als dit bod voor u in orde is, kunnen we meteen de verkoop vastleggen en dit in 1 enkel bezoek!

Neem contact met ons op

Is uw interesse in het verkopen van uw huis zonder makelaar opgewekt? Aarzel dan niet en contacteer ons om een afspraak te maken! Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze werkwijze. Indien u nog vragen heeft die niet in dit blogartikel beantwoord zijn kunt u altijd kijken bij onze veel gestelde vragen.

Huis verkopen zonder makelaar

Verkoop slim en bel of WhatsApp ons!

+32 489/36.20.97

Stuur een bericht

Zin in een zorgeloze verkoop? Stuur een bericht naar +32 489/36.20.97 of bel ons vandaag nog!