De waarde van uw huis laten schatten

Wilt u de waarde van uw huis laten schatten? Stuur ons een berichtje en wij komen bij u langs! Door simpel een berichtje te sturen met foto’s van uw huis, zullen wij een afspraak maken om bij u langs te komen. Tijdens de afspraak kunnen wij de waarde van uw huis schatten en zullen wij u een bod doen.

Verkoop slim en bel of WhatsApp ons!

+32 489/36.20.97 

Stuur een bericht

  snel uw huis verkopen

  De werkwijze van Wij Kopen Huizen

  Wanneer u een berichtje stuurt via WhatsApp of een e-mail stuurt met foto’s van uw huis kunnen we vrijblijvend een afspraak maken. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een bezichtiging in te plannen. Door een bezichtig bij Wij Kopen Huizen in te plannen kunt u de waarde van uw huis laten schatten door ons. Tijdens het bezoek zullen wij een prijsinschatting maken en doen u gelijk een bod. Indien u dit bod accepteert, krijgt u meteen een voorschot tot wel € 25.000!

  Als u beslist uw huis te verkopen aan Wij Kopen Huizen dan gaan wij aan de slag met het regelen van al het papierwerk. Indien u gaat verhuizen naar een andere woning, kunnen wij de verhuizing voor u regelen. Wilt u uw huis aan ons verkopen en vervolgens terug huren? De mogelijkheden zijn bespreekbaar met ons. Als u meer wilt weten over onze werkwijze bekijk dan onze werkwijze pagina of neem contact met ons op via +32 489/36.20.97.

  Huis laten schatten

  Meer dan 10 jaar ervaring

  Met meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed kunt u betrouwbaar uw huis op waarde laten schatten door Wij Kopen Huizen. Door de jarenlange ervaring kunnen wij een betrouwbare prijsinschatting van uw huis geven en daarnaast kunnen wij bepalen waar uw huis in de markt staat. Ook kunnen wij door onze ervaring door eventuele omstandigheden heen kijken. Dus ook wanneer uw huis aan een renovatie toe is, neem contact met ons op en wij geven u een correcte prijsinschatting. Stuur ons enkele foto’s van uw huis en wij zeggen of het mogelijk is. Nog niet overtuigd? Lees dan enkele getuigenissen van tevreden klanten.

  Huis verkopen uit de hand

  Meer informatie?

  Indien u meer informatie wilt ontvangen over uw huis op waarde laten schatten of als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of via +32 489/36.20.97. Ook kunt u bij onze veel gestelde vragen kijken of uw vraag daar tussen staat.

  Wilt u een zorgeloze verkoop? Stuur een bericht naar +32 489/36.20.97 of bel ons vandaag nog!