Hoe gaan we te werk?

Bij de verkoop van een huis komt heel veel kijken. Er komen ook verschillende partijen aan te pas. Als je dit via een makelaar doet, komt er nog een extra partij bij. U moet ook een deel commissie afstaan waardoor u niet de volledige waarde van uw huis krijgt.

Wij Kopen Huizen zorgt ervoor dat alles veel gemakkelijker gaat. Door een simpel berichtje via WhatsApp te sturen met enkele gegevens en foto’s kunnen wij u een prijsinschatting geven van de waarde van uw huis. Bij ons komt er geen extra partij aan te pas.

Beslist u om met ons de verkoop aan te gaan? Dan nemen wij alle zorgen van het papierwerk weg en regelen wij alles voor u! Wij regelen zelfs de verhuis naar uw nieuwe woning zodat u in alle rust kan intrekken na de verkoop van uw huis. Heeft u nog geen nieuwe woning gevonden of wilt u een andere regeling? Alles is bespreekbaar dus aarzel niet om ons hier een voorstel voor te doen.

Verkoop slim en bel of WhatsApp ons!

0489/36.20.97 

Stuur een bericht

  1. Bel ons of stuur een bericht via WhatsApp

  Stuur ons een berichtje via WhatsApp met de gegevens van uw huis. Vergeet niet om foto’s van het te verkopen huis mee te sturen. Wij bekijken de foto’s, maken een afspraak om het huis te komen bezichtigen en maken tijdens het bezoek een prijsinschatting en doen een bod. Als u het bod accepteert, krijgt u meteen een voorschot tot wel € 25.000!

  • Stuur een WhatsApp bericht naar 0489/36.20.97
  • Krijg binnen 24u antwoord
  • Krijg meteen een bod tijdens het bezoek
  Huis laten schatten

  2. Krijg binnen 24u reactie van ons

  Binnen de 24 uur krijgt u antwoord van ons om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak krijgt u meteen een prijsinschatting en een bod. Dankzij onze opleiding en jarenlange ervaring weten wij perfect waar in de markt uw huis staat en kunnen wij u een correcte prijsinschatting bezorgen. Het maakt ook niet uit hoe vol of leeg, rommelig of net uw huis is. Wij kunnen dankzij onze vakkennis naar de structuur van het gebouw kijken en maken op basis van onze bemerkingen een correct bod.

  Tijdens het bezoek krijgt u meteen een bod. Bevalt dit bod u? Wij bezorgen u meteen een voorschot tot wel €25.000 euro! Had u toch iets anders verwacht? Geen probleem, u kan ons dan een tegenbod doen of vragen voor een nieuw bod.

  Stuur een bericht via WhatsApp

  Huis verkopen na overlijden partner

  3. Wij handelen de verkoop volledig af

  Was u tevreden met onze prijsinschatting en ons bod en heeft u beslist om te verkopen? Bedankt voor het vertrouwen! Wij starten met het in orde maken van alle nodige papieren en attesten namelijk:

  • Keuringsattest elektriciteit
  • Bodemattest
  • Kadastraal plan
  • EPC-attest
  • Certificaat stookolietank
  • Overstromingsgevoeligheid

  Nadat alle papieren in orde zijn, helpen wij u ook met uw verhuis. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen veilig in uw nieuwe woning geplaatst worden. Dit is voor u ook een zorg minder!

  Wilt u liever uw huis verkopen zodat u geen vaste kosten meer heeft en dit dan terug huren? Dit kan ook bij Wij Kopen Huizen. Doe ons een voorstel en wij gaan na of dit realistisch is. Wij luisteren naar uw noden en proberen samen met u de best mogelijke oplossing te vinden.

  Verkoop uw pand

  Zin in een zorgeloze verkoop? Stuur een bericht naar 0489/36.20.97 of bel ons vandaag nog!